Mit nyújthat Önnek egy kerti medence?

Egy saját, otthoni medence az egész család számára kellemes kikapcsolódást biztosít. Az élményt nem csak a gyermekek élhetik át, de az idősebb korosztály is megtalálhatja számításait egy kellemes pihenésre tervezett, épített medence partján. A kültéri medence ugyanakkor nem csak relaxációs élményeket hivatott biztosítani, hiszen szórakozási és sportolási igényeket is kielégíthet egyben. Nem szabad elfelejteni az esztétikai vonatkozásokat sem, hiszen egy jól kivitelezett kerti medence akár az otthona legszebb ékköve is lehet!

Miért érdemes minket választani medence építés esetén?

Cégünk immáron több éve foglalkozik merevfalú medence telepítéssel és medence készítéssel. Széles kínálatunkban mind medence méret, mind forma szerint választhat a kedvére való termékek közül. Vállaljuk mind föld feletti és felszín alá süllyesztett medence kivitelezését is.
Legyen szó akár műanyag medencéről, üvegszálas medencéről, vagy éppenséggel zsaluköves megoldásról, cégünk minden téren rendelkezik hosszútávú tapasztalattal. 

Legfontosabb számunkra, hogy a medence építés a lehető legkevesebb időt vegye igénybe. Ezért műanyag medencéinket rövid határidővel, saját gyárunkban készítjük el az Ön igényei alapján, és akár már két nap alatt telepítjük. A gyors medence készítés és az egyszerű, helyszíni medence építés nem csak azt teszi lehetővé, hogy hamarabb kezdheti a kikapcsolódást barátai vagy családja körében, de a kertjének állagát is megóvjuk!

Miért éri meg jobban egy merevfalú medence?

Fontos leszögezni, hogy a saját medence készítés luxusa már nem egy elérhetetlen álom! Merevfalú medencéink rendelése esetén figyelembe vesszük az Ön igényeit és igyekszünk a legkedvezőbb megoldást biztosítani, emiatt gyakran kínálunk fel egyedi és időszakos kedvezményeket is. Ha figyelembe vesszük termékeink 15-20 éves átlagos élettartamát, könnyen láthatjuk, hogy a puhafalú termékekkel ellentétben medencéink megtérülése jóval kedvezőbb, nem beszélve a két típus közti további különbségekről.

A medence építés árak esetünkben lefedik a medencetest, a telepítési és kiszállási díjak, valamint az igényelt gépészet egészét. Árajánlatunkat díjmentesen igényelheti, és jelezheti felénk speciális igényeit is. Amennyiben szimpatikusnak tartja az ajánlatot, úgy szintén díjmentes helyszíni felmérést végez szakemberünk, hogy a medence építés végösszege pontos legyen. A folyamat kötelezettség nélküli, mindaddig, míg el nem dönti hogy a Polimedencét választja!