Rendeljen medencéje mellé gépészetet is és a medencetest árának felét elengedjük!”

A 2022-es évtől cégünk megújult akciós ajánlattal kedvez vásárlóinak. Az akció célja a medencevásárlási ár mérséklése, melyből kifolyólag olyanok is megengedhetik maguknak a medencézés élményét, akiket eddig visszatartott az árazás.
Alábbiakban válaszolunk az esetlegesen felmerülő kérdésekre, hogy a részvétel feltételei egyértelműek legyenek.

Ahhoz, hogy részt vegyen az akcióban egy medencetestet és hozzá egy komplett homokszűrős gépészeti rendszert kell igényelnie az árajánlatkérő űrlap kitöltése során. Ennek érdekében a medencetest mellett az ajánlatigénylésekor be kell jelölnie űrlapunkon a „Homokszűrős gépészet” opciót, amennyiben az Ön által választott méretű medencéhez ez igényelhető.

Medence akció a Polimedencénél!

Akciós ajánlatunk az összes méretű téglamedence, illetve egy bizonyos méret feletti körmedencék esetén érvényes, amennyiben homokszűrős gépészeti egységet is igényel a medencetest mellé.

A gépészeti rendszer árát a medence mérete határozza meg. Díjmentes árajánlatunkban mi külön tételként feltüntetjük a gépészet árát és annak típusát, teljesítményét, a szükséges kiegészítőket (csőrendszer, vezérlők, szkimmer és befúvók). A pontos árak megismeréséhez kérje díjmentes ajánlatunkat a weboldalunkon.

Az akció a komplett gépészeti rendszer egészének, egy időben történő igénylésére és a medencetesttel együtt történő leszállítására érvényes. Ha a rendszer részeit megbontjuk, vagyis egyes elemeit tőlünk függetlenül szerzi be, vagy a medencetest és a gépészeti rendszer leszállítását nem egy időben kéri, akkor a kedvezmény egésze elveszik.

A gépészeti rendszer részei az árajánlatunkban is fel vannak tüntetve:

Az árkedvezmény nem a teljes vételárra, hanem csak a medencetest árára érvényes. Tehát, ha Ön egy 4.7 x 2.5 x 1.2 m-es medencét rendel, és hozzá igényel gépészetet, akkor a kedvezmény nem a kettő termék végösszegére érvényes, csak a 4.7 x 2.5 x 1.2 m-es medencetest ára feleződik.

Nem szükséges, a telepítés nem feltétele az akciónak, így dönthet arról, hogy velünk kívánja telepíteni a medencét, vagy önmaga megoldja.

Nem szükséges. A sóbontó, masszázs, illetve egyéb kiegészítők szintén igényelhetőek a medencéhez, de nem kapcsolódnak feltételként a kedvezményes akcióhoz.

Az ajánatkérő felületünkhöz például az alábbi gombon keresztül is eljuthat. A felületen megadjhatja a medence formáját, méretét, és az ajánlat elkészítéséhez szükséges adatait!

Az akció 2022 01.01-től a visszavonás erejéig érvényes

Miért tudunk ilyen nagymértékű kedvezményt biztosítani?

Termékeinket mi magunk gyártjuk, így lehetőségünk van innovatív megoldásokat beépíteni a gyártási folyamatainkba. Amennyiben Ön gépészetet is igényel, úgy a gyárunkban már összeszerelhetővé válik számunkra a medencetest és a gépészet. Ebben az esetben a gépészet villanyszerelését is elvégezhetjük a kiszállítás előtt, ami miatt kollégáinknak nem kell a kiszállítási helyszínen időt tölteniük a szereléssel. Így adott napon akár több helyszínre is szállíthatunk megrendelést, a gépészeinknek pedig nem kell utazással tölteniük a munkaidejüket. Az így megspórolt költségeket mi továbbadhatjuk az Ügyfeleinknek, vagyis a gépészettel rendelt medence árára kedvezményt tudunk biztosítani.

Miért jó a kedvezmény a vásárlónak?

A kedvezőbb ár mellett számos előnye van az akciós lehetőségnek. Mivel a gépészeti szerelést előzetesen el tudjuk végezni, így a kiszállítást követően a helyszínen sokkal hamarabb átadhatóvá válik a medence, megrendelőink hamarabb tudják használni a terméket. Emellett a gyár területén, ellenőrzött körülmények közt megy végbe a villanyszerelés, vagyis kizárható a munkafolyamatból a hibafaktor. A telepítés emellett akár rosszabb, esős időben is elvégezhető, mivel nem a helyszínen kell megoldanunk a gépészeti munkákat.

2022© Polimedence

Felkeltettük érdeklődését és szeretné igénybe venni kedvezményünket? Tekintse meg termékeinket és kérjen tőlünk díjmentes ajánlatot! 

 Megtekintem az akciós műanyag medence kínálatot!