April 16, 2018

Egyre több Ügyfelünk választja azt a megoldást, hogy a polipropilén medence telepítését részben - vagy teljes egészében -, saját erőből oldják meg. Ez könnyen megérthető döntés, hiszen a földmunka önálló elvégzése során (a medence méret függvényében), akár a teljes vásárlási ár 30%-a is megtakarítható! A saját kezű telepítés rendkívül egyszerű, gyors, és olcsóbb folyamat.
Nem mellesleg mi is a segítségére leszünk!

kész medence

Foglaljuk össze, hogy miért javasoljuk leginkább ezt a megoldást! 

A szakmai segítség biztosított!

Az önálló telepítésben szakmai szempontból a folyamat végéig segédkezünk:
  • Vásárlóinknak minden esetben csatoljuk már az árajánlattal együtt a medence gödör műszaki rajzát. Ezt akár alvállalkozóknak is oda lehet adni, így egyértelműek a telepítési méretek mindenkinek.
  • A műszaki rajz mellett szövegesen is biztosítjuk a telepítési leírást. Ezt akár IDE KATTINTVA bármikor elérheti!
  • A telepítés előtti felmérésen mi is megvizsgáltuk a helyszínt, ha igényli, így el tudjuk látni szükséges tanácsokkal is a vásárlónkat. A telepítés közben pedig elérhetőségeinken is kereshet bennünket!
  • Az is gyakori, hogy a tulajdonostól egyenesen elkérjük a földmunkagépes elérhetőségét és vele egyeztetve, közvetlenül neki is elmondjuk a pontos paramétereket, így kiküszöbölve a hibázás lehetőségét.

Medence telepítés

Akár a teljes vételár 30%-ás megtakaríthatja!

Az önálló telepítés nagy mértékben csökkenti a beruházási költségeket. Általában a telepítési helyszínhez közelebb levő építőipari brigádok olcsóbban tudják elvégezni a munkát, mivel nem kell nagy távolságokat utazniuk.
Medencéink könnyű, de tartós szerkezetűek, ezért nincs szükség speciális munkaeszközökre (például daru) a beemelésükhöz. Egyes telepítési lépések - mint például a medence gödörbe helyezése -, akár 6-8 ember bevonásával is könnyedén megoldható.
Kisebb körmedencéket 1-2 ember könnyedén telepíthet a kertben.

medence telepítése a kertbe

Időt is spórolhat!

Nem elhanyagolható tényező a beüzemelési idő sem!
Az önálló telepítés során a helyszínen levő brigád hamarabb elvégezheti a munkát, hiszen nem kell számolni az utazási idővel. Emellett a csúcsszezonban, leginkább az időjárási viszontagságok miatt, szinte minden esetben várakozni kell a helyszíni telepítéssel. Ebből kifolyólag egy helyi munkacsapat bevonása a munkálatokba mindenképp megfelelő döntés lehet.
Átlagosan 2 nap szokott lenni egy normál méretű polipropilén medence telepítése, viszont utána minimum 15 évig használható lesz :)

kész medence

Ha úgy gondolja, hogy saját maga is el tudja végezni a telepítési munkálatokat, akkor kérje ki szakmai tanácsunkat, és az egyeztetést követően szívesen rendelkezésére bocsátjuk a telepítési segédleteinket!
A kerti műanyag medence saját kezű telepítése nem csak olcsóbb, de gyorsabb folyamat is, ezért javasoljuk minden érdeklődőnknek a megfontolását!

Felkeltettük érdeklődését? Akkor kérjen tőlünk díjmentes ajánlatot!


GARANCIÁK:

Minőség Garancia

Medencéink első osztályú, német minőségű polipropilénből készülnek, melyre beszállítónk 40-50 éves élettartam garanciát vállal. A polipropilén anyagát tekintve rendkívül ellenálló az UV sugárzással szemben, és jól tűri a magas hőmérsékletet és a fagyokat. Toxicitását tekintve elmondható, hogy maximálisan biztonságos anyagról beszélünk. Normál medence vegyszerezés mellett kioldódásbiztos, így elkerülhetőek vele az egészségügyi kockázattal járó tényezők. A nemzetközi szabványoknak megfelelő, akár élelmiszer tárolásra is alkalmas polipropilén 100%-ban újrahasznosítható, így a környezeti terhelése minimálisra csökkenthető. 

Garancia a telepítés gyorsaságára

Műanyag medencéink innovatív gyártási technológiái lehetővé teszik, hogy a kerti medence telepítése 2 napon belül megtörténjen. Gyárunkban a megrendelés paraméterei alapján készítjük el a terméket, melynél a gépészeti szerelést is előre elvégezzük. A medencetest oldalfalai mentén egyedi tartóvasalást készítünk, mellyel kiváltható a medenceszélek betonnal történő visszatöltése. Ebből adóan a helyszínen már nem szükséges szerelőmunkát végezni, gépészeti egységeket villanyszerelni, valamint körülményes oldalfal betonozást alkalmazni. A helyszínen a kiszállítást követően szinte azonnal élvezheti a medence nyújtotta kényelmet!

Legjobb ár Garancia

Műanyag medencéink esetén országos szinten a legjobb árra garanciát vállalunk. Biztosak vagyunk magunkban, hiszen termékeinket mi magunk gyártjuk, ezért nekünk nem szükséges közvetítői díjakat, valamint viszonteladói költségeket áthárítanunk Ügyfeleinkre.  Szállítási megoldásaink maximálisan optimizáltak, melyből adódóan mind nekünk, mind Ügyfeleinknek kisebb költségbe kerül a medence helyszínre továbbítása. A korábbiakban ismertetettek alapján gyártási technológiáink is innovatívak, mellyel rengeteget spórolhatunk Ügyfeleinknek a telepítés alkalmával.
Akár próbára is tehet minket: ha azonos tulajdonságú, de olcsóbb medencét talál a konkurenseinknél, akkor mi vállaljuk a medence kivitelezését azon az összegen!

100% pénzvisszafizetés Garancia

Amennyiben nem tetszik a medence, vagy utólag visszamondaná a megrendelésünket, úgy 100% pénzvisszafizetést vállalunk. Mivel biztosak vagyunk termékünk minőségében és élettartamában, minden megrendelőnk esetén 10 éves garanciát biztosítunk műanyag medencéinkre. Feltételeinkkel a nálunk történő vásárlás teljes körűen biztonságos!