Egyre több Ügyfelünk választja azt a megoldást, hogy a polipropilén medence telepítését részben - vagy teljes egészében -, saját erőből oldják meg. Ez könnyen megérthető döntés, hiszen a földmunka önálló elvégzése során (a medence méret függvényében), akár a teljes vásárlási ár 30%-a is megtakarítható! A saját kezű telepítés rendkívül egyszerű, gyors, és olcsóbb folyamat.
Nem mellesleg mi is a segítségére leszünk!

kész medence

Foglaljuk össze, hogy miért javasoljuk leginkább ezt a megoldást! 

A szakmai segítség biztosított!

Az önálló telepítésben szakmai szempontból a folyamat végéig segédkezünk:
  • Vásárlóinknak minden esetben csatoljuk már az árajánlattal együtt a medence gödör műszaki rajzát. Ezt akár alvállalkozóknak is oda lehet adni, így egyértelműek a telepítési méretek mindenkinek.
  • A műszaki rajz mellett szövegesen is biztosítjuk a telepítési leírást. Ezt akár IDE KATTINTVA bármikor elérheti!
  • A telepítés előtti felmérésen mi is megvizsgáltuk a helyszínt, ha igényli, így el tudjuk látni szükséges tanácsokkal is a vásárlónkat. A telepítés közben pedig elérhetőségeinken is kereshet bennünket!
  • Az is gyakori, hogy a tulajdonostól egyenesen elkérjük a földmunkagépes elérhetőségét és vele egyeztetve, közvetlenül neki is elmondjuk a pontos paramétereket, így kiküszöbölve a hibázás lehetőségét.

Medence telepítés

Akár a teljes vételár 30%-ás megtakaríthatja!

Az önálló telepítés nagy mértékben csökkenti a beruházási költségeket. Általában a telepítési helyszínhez közelebb levő építőipari brigádok olcsóbban tudják elvégezni a munkát, mivel nem kell nagy távolságokat utazniuk.
Medencéink könnyű, de tartós szerkezetűek, ezért nincs szükség speciális munkaeszközökre (például daru) a beemelésükhöz. Egyes telepítési lépések - mint például a medence gödörbe helyezése -, akár 6-8 ember bevonásával is könnyedén megoldható.
Kisebb körmedencéket 1-2 ember könnyedén telepíthet a kertben.

medence telepítése a kertbe

Időt is spórolhat!

Nem elhanyagolható tényező a beüzemelési idő sem!
Az önálló telepítés során a helyszínen levő brigád hamarabb elvégezheti a munkát, hiszen nem kell számolni az utazási idővel. Emellett a csúcsszezonban, leginkább az időjárási viszontagságok miatt, szinte minden esetben várakozni kell a helyszíni telepítéssel. Ebből kifolyólag egy helyi munkacsapat bevonása a munkálatokba mindenképp megfelelő döntés lehet.
Átlagosan 2 nap szokott lenni egy normál méretű polipropilén medence telepítése, viszont utána minimum 15 évig használható lesz :)

kész medence

Ha úgy gondolja, hogy saját maga is el tudja végezni a telepítési munkálatokat, akkor kérje ki szakmai tanácsunkat, és az egyeztetést követően szívesen rendelkezésére bocsátjuk a telepítési segédleteinket!
A kerti műanyag medence saját kezű telepítése nem csak olcsóbb, de gyorsabb folyamat is, ezért javasoljuk minden érdeklődőnknek a megfontolását!

Felkeltettük érdeklődését? Akkor kérjen tőlünk díjmentes ajánlatot!