Élvezze a medencézés örömét a nyári szezonon kívül is minőségi polikarbonát medencefedéseinkkel!

★ Az üvegházhatás végett a medence vizének hőmérséklete folyamatosan magasabb szinten tartható, mint a kinti levegőé, így akár a szezonon kívül is használhatja a medencét!
★ Megakadályozza a párolgást, ezáltal minimálisra csökkenti a medence kihűlését, valamint 50%-kal csökkenti a vegyszerezés szükségességét!
★ Legyen akár kora tavasz, vagy késő ősz, a medencefedéssel a rossz idő sem akadályozza meg a fürdőzést, hiszen mind az esőtől, mind a széltől védi a fürdeni vágyókat!

A polikarbonát medencefedés segítségével biztonságban tudhatja szeretteit a medence környezetében!

★ Megakadályozza a nem kívánatos baleseteket azáltal, hogy a medencetest teljes felületét biztonságosan lefedi, így kisgyermekeseknek különösen ajánlott!
★ A házi kedvencek szabadon elengedhetőek a kertben, hiszen nem eshetnek bele a vízbe.
★ Az extraként igényelhető szelvény- és ajtózárhatóság miatt illetéktelenek nem férhetnek hozzá kerti medencéjéhez akkor sem, ha Ön távol tartózkodik!

A medence tisztán tartása gyerekjáték egy medencefedés használata mellett!

★ A medencefedés megakadályozza a fizikai szennyeződések bejutását a medencevízbe, így minimalizálható a takarítással töltött idő!
★ A polikarbonát fedés védi a medencetest anyagát az időjárási viszontagságokkal szemben, így medencéje hosszú évekig kifogástalan minőségű marad!
★ Mivel a medencefedés csökkenti a vegyszerezési igényt, a medence élettartama akár évekkel is meghosszabbítható!


Felkeltettük az érdeklődését medencefedéseinkkel?